Met betrekking tot online winkelstrategieën: die van ons zijn echt succesvol



Online winkelen heeft zowel voor- als nadelen. Om de goede dingen van online winkelen te maximaliseren en de slechte dingen te verminderen, wil je jezelf een beetje bijscholen, zodat je geld kunt besparen en veilig kunt blijven terwijl je winkelt. De volgende informatie geeft u dat.


Hackers richten zich op online retailers om in te breken in uw accounts en persoonlijke informatie te verkrijgen.


Winkel alleen via een internetverbinding. Hackers zoeken vaak naar onbeveiligde draadloze verbindingen om de informatie van anderen te stelen.


Bekijk de URL van een winkel voordat u uw krediet- of persoonlijke gegevens invoert. Als de "https" daar staat, betekent dit dat uw gegevens veilig worden versleuteld. Als het alleen HTTP is, dan is fraude een mogelijkheid; uw gegevens zijn niet gegarandeerd veilige opslag.


Bekijk alle details grondig om er zeker van te zijn dat u precies bestelt wat u krijgt.


Als u veel online winkelt, overweeg dan om u aan te melden voor gratis verzending met korting. Test verschillende services, zodat u er een kunt kiezen die het beste bij u past.


Dit pictogram geeft aan dat de winkelier er alles aan heeft gedaan om uw gegevens veilig te houden.


Betaal niet de volledige verkoopprijs online. Winkeliers volgen vaak een schema voor wanneer artikelen in de uitverkoop gaan. Als u op het juiste moment wacht, is het mogelijk om meer dan dertig procent of meer te besparen. Geduld kan u een hoop geld besparen.


Bekijk online kortingsbonnen en dealsites zoals Coupons.com voordat u online winkelt. U moet eraan denken om de kortingsite te controleren wanneer u uitcheckt, anders krijgt u mogelijk geen korting.


Maak een bladwijzer van alle winkelsites die u het vaakst bezoekt. Deze sites worden de websites die u het meest gebruikt. U moet ook alle kortingsites opnemen die u gebruikt om deals te vinden. Hierdoor hoef je alleen maar op een bepaald item te klikken.


Veel winkeliers hebben kortingen, dus u moet de dealspagina's bekijken voordat u een aankoop doet. Zelfs kortingsbonnen voor standaardverzending zijn een paar momenten waard.


Zorg ervoor dat de adresbalk HTTPS leest voordat u uw kaartinformatie geeft. De "s" verwijst naar veilige versleuteling.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van een winkel begrijpt. U moet iets kopen en moeite hebben met het krijgen van een terugbetaling als het het verkeerde artikel is of als u er niet tevreden mee bent.


Veel mensen weten dat ze op "https" moeten letten wanneer ze online winkelen.


Houd rekening met belastingplicht wanneer u online winkelt.


Zorg er altijd voor dat u aan het browsen bent bij een vertrouwde winkel. Dit is belangrijk aangezien u uw persoonlijke gegevens aan hen verstrekt. Als de site niet wordt vertrouwd, kan de informatie worden gebruikt bij identiteitsdiefstal. Dit kan u veel tijd en geld kosten.


Bezoek onze online shop: kinderkleding merk


Als u uw aankoop afrondt en u om een ​​couponcode wordt gevraagd, 'kunt u mogelijk op de verzendkosten besparen of een bepaald extra bedrag op de uiteindelijke kosten krijgen. Er worden veel couponcodes vermeld. Zoek de winkelnaam om te zien of u een relevante code kunt vinden. Het duurt slechts enkele minuten en het kan u helpen om veel geld te besparen.


Je moet geen dingen kopen in winkels die mensen gratis iPads of iets dergelijks geven. U bent waarschijnlijk tegengekomen op gratis productzwendel van sociale netwerken. Als je een e-mail ontvangt waarin dit soort dingen wordt aangeboden, zorg er dan voor dat het afkomstig is van een betrouwbare winkel.


Lees meerdere recensies voor een product voordat u een aankoopbeslissing neemt. Ongeacht de prijs of het merk van het artikel, sommige artikelen werken niet goed of voldoen niet aan de verwachtingen van eerdere kopers en dat advies kan u behoeden voor kostbare fouten.


Als u een duur item wilt kopen, inclusief meubels en televisies, doe dan online onderzoek om te zien of u een goede deal kunt vinden. U kunt uiteindelijk duizenden dollars besparen door de tijd te nemen om verkopen te vergelijken en verkopen te vinden. Veel online retailers zullen zelfs de prijzen van concurrenten evenaren als u de beste deal heeft.


Wees voorbereid om weg te lopen van een online aankoop online. Laat de opwinding van het vinden van iets dat u mist, geen waarschuwingen laten zien dat de winkelier niet legitiem is. Lees alle kleine lettertjes om uzelf tegen fraude te beschermen.


Sommige winkeliers betalen de verzendkosten voor retourzendingen, maar niet allemaal. Als je online koopt, krijg je het artikel niet van tevoren te zien, dus je wilt er zeker van zijn dat je dingen gemakkelijk kunt retourneren wanneer je dat wilt.


Lees altijd de servicevoorwaarden en het privacybeleid van de winkel op de site van een online winkel voordat u persoonlijke informatie weggeeft. Sommige retailers verkopen klantgegevens om meer geld te verdienen. Als u niet wilt worden overspoeld met ongewenste e-mail, moet u bij deze bedrijven vandaan blijven en de beste manier om erachter te komen of ze uw informatie verkopen, is door hun beleid te lezen.


Met uw nieuwe kennisbasis zou u klaar moeten zijn om de bal aan het rollen te krijgen en grote besparingen te realiseren. Gebruik de tips die je hier hebt geleerd en probeer enkele van je eigen ideeën uit. Door slim gebruik te maken van uw spaargeld kunt u uw leven enorm verbeteren.

Comments