Tips, trucs en technieken voor online winkelen voor succes



Degenen die het verachten, weten meestal niet de juiste manier om het te doen. Mensen die ervan houden, zouden graag willen dat ze meer konden winkelen, maar minder uitgeven. Dit artikel biedt nuttig advies voor iedereen die geld wil besparen bij het online winkelen.


Voordat u op internet gaat winkelen, moet u ervoor zorgen dat uw antivirusprogramma actueel is. Er zijn veel gevaarlijke sites die op de loer liggen om online shoppers te grijpen. Er zijn zelfs mensen die deals aanbieden die simpelweg computers willen infecteren met virussen. Tref redelijke voorzorgsmaatregelen voordat u een online locatie bezoekt, zelfs als deze gerenommeerd lijkt.


Hackers richten zich op de belangrijkste winkeliers om in te breken in uw accounts en persoonlijke informatie te verkrijgen.


Stel uw informatie niet op het spel voor sites die u niet kent en vertrouwt. Verisign en Cybertrust hebben beide beveiligingsborden waarop u moet letten om legitieme retailers te identificeren.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers zoeken vaak naar onbeveiligde draadloze verbindingen om de informatie van anderen te stelen.


Registreer u bij een site als u regelmatig winkelt. Maak een account aan en ontvang e-mails met betrekking tot speciale aanbiedingen voor het grote publiek.


Zoek naar couponcodes voordat u een online aankoop doet. Er zijn veel websites die couponcodecatalogi verzamelen die u kunt doorlopen. Als u op een van deze sites niet kunt vinden wat u zoekt, Google dan de naam en kortingsbon van de website. Misschien vindt u iets dat u kunt gebruiken.


Veel online winkels geven couponcodes aan mensen die zich abonneren op hun internetnieuwsbrieven.


Probeer een paar verschillende winkelsites. U zult verschillende sites kunnen vinden die gespecialiseerd zijn in hun eigen dingen. U kunt vervolgens op die sites zoeken om precies te vinden wat u zoekt. Ze zullen het u aanbieden tegen de best mogelijke prijs en bovendien krijgt u mogelijk gratis verzending bij uw aankoop.


Neem uw wachtwoorden serieus wanneer u ze heeft ingesteld. Vermijd iets waar iemand anders misschien achter komt. Maak het voor oplichters niet te eenvoudig om van u te profiteren. Gebruik waar mogelijk symbolen, cijfers en symbolen.


U kunt in de verleiding komen om één wachtwoord voor meerdere online sites te gebruiken. Bewaar al uw wachtwoorden in een document dat veilig is.


Gebruik online rekenhulpmiddelen van rekenmachines als u de voordelen van een bepaalde deal wilt verifiëren. Dit geldt met name voor grote aankopen waarbij financiering is inbegrepen. Gebruik de cijfers om er zeker van te zijn dat u echt de best mogelijke deal doet. Je zult misschien verbaasd zijn over wat je ontdekt.


Zorg ervoor dat u uw creditcardgegevens beveiligt. Gebruik altijd beveiligde sites. Zoek naar een hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit normaal gesproken op de adresbalk in de rechterbovenhoek.


Zorg ervoor dat de adresbalk HTTPS leest voordat u uw betalingsgegevens of persoonlijke gegevens invoert. De "s" verwijst naar veilige versleuteling.


Gebruik uw zakelijke of persoonlijke e-mailadres niet wanneer u online aankopen doet. Hierdoor raakt uw account vol met spam-e-mails. Hierdoor kunt u al uw bonnen op één locatie bewaren in plaats van nog meer e-mails te moeten ontvangen in een reeds gevulde mailbox.


Bezoek onze online shop: goedkope meisjes schoenen


Zorg ervoor dat de website waarvan u een aankoop doet, te vertrouwen is. Dit is vooral belangrijk omdat u uw persoonlijke gegevens aan hen verstrekt. Als ze niet worden vertrouwd, is het mogelijk dat uw identiteit kwetsbaar is. Dit levert je uiteindelijk zowel geld als tijd op.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om te gebruiken voor online winkelen.


Koop niet op websites die er verdacht uitzien. Geef geen enkele handelaar de site is veilig.


Probeer zo vroeg mogelijk te kopen om minder te betalen voor verzendkosten. Als u niet gehaast bent, kunt u de langzaamste verzendoptie gebruiken. Dat bespaart u koerierskosten voor snellere verzending.


Coupons hebben meestal een specifiek venster voor bruikbaarheid. Let goed op deze cijfers om teleurstelling te voorkomen.


Meld u aan als u speciale aanbiedingen van online retailers wilt ontvangen. Veel winkeliers hebben gratis mailinglijsten waarvoor u zich kunt aanmelden. Dit geeft u waarschuwingen over promoties en promotieaanbiedingen die u anders misschien niet zou kennen. U bespaart veel geld door lid te worden van deze mailinglijst.


Bereid u altijd voor om online uit een transactie te komen. U moet niet zo gehecht raken aan een artikel zonder meer te weten te komen over het merk of de online winkel die u doormaakt met een slechte transactie. Lees de kleine lettertjes voordat u uw transactie voltooit.


Ongeacht hoe u zich over het onderwerp voelt, u zult het nodig vinden om minstens af en toe online te winkelen. Kennis is essentieel, vooral als je dingen online koopt die je lokaal niet kunt krijgen. Ga verder en winkel online, zodat u geld kunt besparen.

Comments