Wat u moet weten over online winkelen



Weet jij hoe je geld kunt besparen met online winkelen? Is het nodig om de hele dag op internet te zoeken naar koopjes? Je hoeft alleen maar dit stuk te lezen en ernaar te handelen.


Lees altijd de productpagina van een item dat u wilt kopen. Alleen al het online zien van een foto kan u bedriegen. Producten kunnen groter of kleiner lijken dan ze zijn. Zorg ervoor dat u alle productbeschrijvingen doorneemt om te weten wat u krijgt.


Amazon Prime is geweldig voor mensen die graag regelmatig online winkelen. Dit bespaart u ook veel geld.


Winkel alleen online via een beveiligde internetverbinding. Hackers gebruiken openbare verbindingen om persoonlijke informatie te stelen.


Controleer de URL van een website waarvoor u persoonlijke gegevens moet opgeven. Als de "https" is, is het oké om door te gaan, want dit betekent dat de website beschermd is en dat het veilig is om informatie in te dienen. Als het alleen HTTP is, betekent dit dat u door het kopen van de site kwetsbaar bent voor fraude.


Lees de productbeschrijving zorgvuldig door voor elk artikel dat u overweegt aan te schaffen. Onthoud dat productfoto's online mogelijk niet precies lijken op het item dat u ontvangt.


Als u vaak online winkelt, overweeg dan om u aan te melden voor een service die u gratis verzending vanaf specifieke winkels biedt. Test een aantal van deze services, zodat u er een kunt kiezen die het beste bij u past.


Vakantie biedt u de mogelijkheid om te profiteren van enorme verkopen, zelfs op internet. Sommige online verkopers bieden ook grote kortingen en / of gratis verzending.


Bekijk online kortingsbonnen en dealsites zoals Coupons.com voordat u online winkelt. Het ding om te onthouden is om ze eerst te bezoeken om de kortingsbon te krijgen voordat u begint te staren om uw boodschappen te doen.


Probeer verschillende online winkelsites uit. Het zou geen probleem moeten zijn om websites te vinden die gespecialiseerd zijn in verschillende producten. U kunt dan uw zoekopdracht richten om het item te vinden dat u zoekt, zij geven de best beschikbare prijs. In andere gevallen ziet u ook de verzendkosten.


Neem uw wachtwoorden serieus wanneer u ze heeft ingesteld. Vermijd iets dat eenvoudige of gemakkelijk te raden zinnen zijn. Maak het de boeven niet gemakkelijk om van u te profiteren. Gebruik symbolen, cijfers en letters erin.


Als het artikel dat u online koopt duur is, overweeg dan om uw verzending te upgraden, zodat u trackinginformatie krijgt. Misschien wilt u het artikel ook verzekeren en betalen voor een snellere verzending.


Geef uw SSN niet op tijdens het winkelen op internet. Wees op uw hoede voor websites die om persoonlijke informatie vragen om een ​​aankoop te doen. Uw SS-nummer is nooit een vereiste voor enige vorm van online aankoop. Het verstrekken van uw identiteitsdiefstal.


Bezoek onze online shop: topjes voor meiden zeeman


Controleer het bankafschrift altijd kort nadat u iets online hebt gekocht. Zorg ervoor dat het bedrag dat in rekening is gebracht, is wat het zou moeten zijn. Als u ongebruikelijke kosten opmerkt, moet u de klantenservice hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen. U kunt ook overwegen uw bank op de hoogte te stellen om de kosten aan te vechten.


Houd bij hoeveel geld u uitgeeft. Hoewel dit gek klinkt, verzuimen veel mensen dit te doen.


Leer al het mogelijke over online veilingsites. Op deze specifieke sites kunt u met korting naar artikelen winkelen. Deze sites bieden over het algemeen snelle verzendmethoden.


Sommige privacybeleidslijnen staan ​​het delen van uw e-mailadres en andere informatie toe aan marketeers. U kunt gratis ongewenste accounts krijgen bij Hotmail of Yahoo om te gebruiken voor uw online aankopen.


Misschien wilt u een voorkeursklant worden van uw favoriete online winkel. U kunt speciale kortingen krijgen en dingen zoals gratis verzendopties. Mogelijk moet u een e-mailadres opgeven om deze status te krijgen, dus gebruik een e-mailadres dat alleen voor online winkelen is bedoeld.


Een duur koopje is leuk, maar je wilt ook een geweldige klantenservice. Het kan erg frustrerend zijn als u een bestelling heeft die even duurt voordat deze is opgelost. Soms verdient het de moeite om meer aan een andere handelaar te betalen om een ​​betere service te krijgen.


Coupons hebben meestal een specifiek venster voor bruikbaarheid. Let goed op deze cijfers om teleurstelling te voorkomen.


Doe je onderzoek naar een item voordat je het koopt. Er zijn verschillende websites die producten aanbieden voor minder dan wat u ervoor in de winkel zou kunnen betalen. U kunt ook gewoon op Google zoeken naar uw item en zoeken totdat u de beste deal vindt.


Als u bereid bent wat onderzoekstijd te besteden, kunt u woninginrichting of auto's online kopen voor aanzienlijke besparingen. U kunt uiteindelijk duizenden besparen door een beetje tijd te investeren in het vergelijken van items en items. Veel winkeliers zullen zelfs de prijs evenaren om u te laten zien wat ze zijn.


Onthoud alles wat je hier hebt geleerd. Gebruik de bovengenoemde informatie om u te helpen geld te besparen. Hoe harder u werkt om de uiteengezette richtlijnen te volgen, hoe meer geld u bespaart en hoe beter u zich zult voelen.

Comments