Wees u van alles bewust wanneer u online winkelt



Geld besparen is de sleutel in deze economie. Ook al heb je een budget, je hoeft niet te stoppen met winkelen. U kunt online kopen wat u nodig heeft en vaak voor een betere prijs. Blijf lezen voor meer informatie over het vinden van geweldige deals.


Grote winkeliers zijn vaak het doelwit van hackers en andere mensen die uw informatie willen gebruiken of toegang willen krijgen tot uw accounts.


Lees altijd de productpagina van een item dat u wilt kopen. Alleen al het zien van een foto van iets op internet kan soms misleidend zijn. Het kan er voor zorgen dat het product er een andere maat uitziet. Lees altijd de beschrijving volledig om erachter te komen wat u precies krijgt.


Geef geen informatie aan sites die u niet kent en financiert op een site die onbekend of duister is. Verisign en / of Cybertrust hebben beide beveiligingsborden die u weet wie u kunt vertrouwen.


Zoek maattabellen op de kledingsite die u gebruikt. Een groot probleem bij het kopen van kleding via internet is dat het moeilijk te zeggen is of dingen bij je passen. Dit kan u uiteindelijk veel frustratie besparen.


Veel online retailers bieden veel informatie die mensen kan helpen schuldgevoelens te vermijden.


U hoeft niet te overwegen om de volledige prijs op online websites te betalen. Winkeliers houden zich vaak aan een vast schema wanneer artikelen in de uitverkoop gaan. Als u lang genoeg wacht, kunt u overal 10-15 procent korting op de volledige prijs besparen. Geduld kan u veel geld besparen.


Veel online verkopers gebruiken tracking cookies om gebruikersgedrag te volgen. Deze cookies bevatten informatie over uw online surfgedrag en kunnen worden gebruikt om persoonlijke informatie op te slaan. Lees het privacybeleid voordat u een aankoop doet, zodat u weet hoe u uw gegevens gebruikt.


Froogle is een website met prijsvergelijkingen. Op deze manier kun je het item dat je wilt krijgen invoegen en deals vergelijken als je niet veel hebt dat het op verschillende sites kost. Houd er echter rekening mee dat dit soort websites alleen sites van leden omvat. Ze zijn een plek om te beginnen, maar als u geen resultaten krijgt, kunt u nog steeds ergens anders zoeken.


Bezoek onze online shop: overhemd jongen


Veel websites bieden kortingen; Controleer daarom de dealpagina's voordat u koopt. Zelfs kortingen voor gratis verzending kunnen oplopen als u een bundel van uw tijd koopt.


Probeer het alleen van online verkopers die in uw eigen land zijn gevestigd. Winkelen bij handelaars in de VS beschermt via nationale en federale consumentenbeschermingswetten als er iets misgaat. U krijgt geen vergelijkbare bescherming wanneer u producten koopt die buiten dezelfde bescherming vallen op internationale sites.


Gebruik online rekenhulpmiddelen als u echt een bepaalde deal krijgt, vooral voor grote aankopen waarbij enige vorm van financiering is betrokken. Gebruik de cijfers om er zeker van te zijn dat u echt de best mogelijke deal doet. U zult misschien verbaasd zijn over de resultaten.


Het einde van het seizoen is de beste tijd voor online shopping deals. Net als gewone winkels willen online winkels de oude koopwaar opruimen om plaats te maken voor de nieuwe.


U moet weten wat er nodig is om het probleemloos terug te sturen. Je zit gewoon vast met een item als je het koopt zonder dat er retouren beschikbaar zijn.


Zorg ervoor dat u uw creditcardgegevens beveiligt. Winkel alleen op beveiligde sites. Zoek naar een klein hangslot in de rechter benedenhoek van de betaalpagina. U vindt dit normaal gesproken in de buurt van de adresbalk in de rechterbovenhoek.


Bekijk online geldbesparende prikborden, alles over koopjes. U krijgt waardevolle informatie van andere klanten en leert over goede deals en nieuwe producten. Misschien vindt u koopjes die u op geen enkele andere manier via een forum zou hebben ontdekt.


Zorg ervoor dat u het retourbeleid van de online winkel begrijpt voordat u een aankoop doet. U wilt nooit vast komen te zitten met een ongewenst item en niet de mogelijkheid hebben om een ​​terugbetaling te krijgen.


U weet wellicht dat u moet zoeken naar "https" in plaats van naar "http" wanneer u online betalingsgegevens invoert.


Zorg ervoor dat de site waarop u winkelt vertrouwd kan worden, want u staat op het punt hen uw persoonlijke gegevens aan hen te verstrekken. Als ze niet worden vertrouwd, kunnen ze uw persoonlijke gegevens stelen. Dit zal u onderweg veel problemen bezorgen.


Als u bang bent om online te winkelen omdat u bang bent voor identiteitsdiefstal, bent u niet de enige. Als je het nog steeds niet zeker weet, blijf dan winkelen bij populaire bedrijven die een goede reputatie hebben opgebouwd.


Voordat u online een aankoop doet, vooral iets groots, moet u de recensies over het artikel dat u wilt kopen onderzoeken en lezen. Er zijn veel websites die veel recensies geven, waardoor u veel meer zelfvertrouwen krijgt met betrekking tot uw aankopen.


U kunt bijna alles online kopen. Kleding, speelgoed, boeken en zelfs auto's kunnen online worden gekocht, vaak voor veel minder dan winkels. Gebruik deze kennis en begin met online winkelen en bespaar ook geld.

Comments